...
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

کار در کانادا

بسیاری از افرادی که قصد مشغول به کار شدن در خارج از کشور را دارند رویای کار در کانادا را در سر می پرورانند. کشور کانادا به دلیل هزینه های مقرون به صرفه زندگی و درآمد بالا یکی از بهترین گزینه ها برای کار و ادامه ی زندگی می باشد. با بررسی دقیق شرایط کار و نحوه ی ورود به بازار کار کانادا می توانید بهترین مسیر را برای ورود به سیستم کاری این کشور را انتخاب نمایید.

بازار کار کانادا را می توان یکی از بهترین گزینه ها برای کسانی که در جستجوی کار هستند به شمار آورد. کشور کانادا در سال 2020 حدود یک میلیون شغل جدید ایجاد کرده که فارغ التحصیلان این کشور به تنهایی نمی توانند تمام این مشاغل را پوشش دهند. یکی از دلایلی که وزیر مهاجرت کانادا اعلام کرده قرار است تا 3 سال آینده حدود 1 میلیون و 200 هزار نفر مهاجر بپذیرد، افزایش نیروی شغلی در بسیاری از زمینه هاست.

در حال حاضر کانادا در 347 زمینه ی شغلی نیازمند نیروی کار می باشد که رشته های پزشکی و پیراپزشکی، مدیریت کسب و کار، مهندسی برق و مهندسی کامپیوتر در صدر این نیازمندی ها قرار گرفته اند. با توجه به فرصت های شغلی فراهم شده توسط دولت، جویندگان کار از سراسر دنیا می توانند با روش های مختلف مانند جاب آفر یا اکسپرس اینتری جذب بازار کار کانادا شوند.

به طور کلی نرخ بیکاری در کانادا نسبت به بسیاری از کشورهای دیگر پایین تر است و تا قبل از همه گیری بیماری کرونا نرخ بیکاری تنها 5.5 درصد بود. با شیوع بیماری کوید-19 بسیاری از کسب و کارها دچار آسیب شده و تعداد زیادی از کارفرمایان مجبور به اخراج موقت کارگران خود گردیدند. همین موضوع باعث شد که نرخ بیکاری کانادا در اواخر سال 2020 به یکباره به 13.7 درصد برسد.

قوانین کار در کانادا

قوانین کار در کانادا

معمولا افراد برای کار در کانادا باید با کارفرماهای مختلف وارد مذاکره شوند و موفق به دریافت یک جاب آفر یا پیشنهاد شغلی گردند. کار در کانادا منجر به بهره مند شدن از امتیازات مختلفی مانند بیمه های سلامت، فرصت های آموزشی، دریافت بیمه بیکاری در صورت بیکار شدن، بازنشستگی و … خواهد شد. هم چنین کافرمایان ملزم به پرداخت سالانه ی مالیات بر درآمد می باشند.

در رابطه با محل اسکان باید به این نکته توجه داشت که تعداد کمی از کارفرمایان حاضر به تهیه ی مسکن برای کارکنان خود هستند که در این صورت نیز ماهیانه مبلغی را به عنوان اجاره از حقوق کارکنان کسر می نمایند. در اکثر مواقع خود فرد باید برای محل سکونت خود و خانواده اش چاره ای بیاندیشد.

اجازه کار در کانادا

دولت کانادا برای حمایت از نیروهای کار در کانادا قوانین فدرال و استانی تعیین نموده است که ممکن است برخی از این قانون ها در ایالت های مختلف متفاوت باشد اما به طور کلی قوانینی وجود دارد که در سراسر این کشور اجرایی می شود. کارکنان و کارفرمایان حداکثر 8 ساعت در روز و 40 ساعت در هفته اجازه کار در کانادا را دارند که البته این مقدار بدون در نظر گرفتن ساعات اضافه کاری می باشد.

در تقویم هر کشوری تعدادی تعطیلات رسمی وجود دارد که کانادا نیز از این قانون مستثنی نیست. تفاوتی که کشور کانادا با سایر کشورها در تعطیلات رسمی دارد این است که تعداد آن ها در هر استان متفاوت می باشد. به عنوان مثال تعطیلات رسمی در کل کشور 14 روز است اما در استان ساسکاچوان این تعداد به 21 روز می رسد. در تمام قراردادهای کاری تعداد تعطیلات و هم چنین تعداد مرخصی ها برای متقاضیان ذکر خواهد شد و کارکنان و کارفرمایان باید طبق قوانین وضع شده در قرارداد عمل نمایند. هر شخص در این کشور اجازه ی گرفتن 6 تا 10 روز مرخصی در سال را دارد.

مالیات بر درآمد در کانادا

مالیات بر درآمد در کانادا

در کشور کانادا هر فردی که دارای درآمد بیشتری باشد ملزم به پرداخت مالیات بیشتری است. نرخ مالیات بر درآمد در این کشور از 15 درصد شروع می شود. در جدول زیر نرخ مالیات را نسبت به هر درآمدی مشاهده می کنید:

درآمد سالانه میزان مالیات
تا 46000 دلار 15 درصد
از 46000 تا 93000 دلار 20.5 درصد
از 93000 تا 200,000 دلار 29 درصد
بالای 200,000 دلار 33 درصد

حقوق کار در کانادا

حداقل حقوق کار در کانادا برای یک کارگر ساده بین ساعتی 12 تا 16 دلار می باشد که این میزان نیز در هر شهر و ایالت متفاوت است. پزشکان و دندان پزشکان دارای بیشترین درآمد در این کشور می باشند. در ادامه لیست برخی از مشاغل موجود در کانادا و میانگین درآمد سالیانه ی آن ها را شرح می دهیم:

پردرآمد ترین مشاغل

  • پزشکان با درآمد سالانه 105,000 دلار
  • مدیران با میانگین درآمد 100,000 دلار
  • دندان پزشکان با درآمد سالانه 93,000 دلار
  • مهندسین نرم افزار و الکترونیک با درآمد سالانه 90,000 دلار

کم درآمدترین مشاغل

  • پرستار کودک با درآمد سالانه 35000 دلار
  • گارسون با درآمد سالانه 30000 دلار
  • ظرف شور با درآمد سالانه 28000 دلار
  • آشپز فست فود با درآمد سالانه 26000 دلار

 

ویزای تحصیلی کانادا

چطوری تو کانادا کار پیدا کنیم؟

چطوری تو کانادا کار پیدا کنیم؟

نخصستین اقدام برای پیدا کردن کار در کانادا انتخاب شغل و کسب آگاهی در آن زمینه می باشد. قدم دوم اطمینان پیدا کردن از اینکه شغل مورد نظر در لیست مشاغل مورد نیاز کانادا قرار دارد. پس از آن متقاضیان می توانند از چند روش به دنبال شغل مورد نظر خود در کانادا بگردند. این روش ها عبارتند از روزنامه ها، آژانس های استخدامی و وب سایت های شغلی.

روزنامه ها

کانادا نیز مانند سایر کشورها دارای روزنامه های زیادی برای پیدا کردن کار می باشد. نکته ی قابل توجه این است که هر استان و ایالت نیز روزنامه های جداگانه و مختص به خود را دارد. اگر بخواهیم دو روزنامه ی معتبر و ملی را به عنوان منبع اصلی کار پیدا کردن معرفی کنیم می توان به روزنامه های Globe Mail و The National Post اشاره نمود.

آژانس های استخدامی

آژانس های استخدامی

کشور کانادا دارای آژانس های استخدامی بسیار زیادی در تمام ایالت های خود می باشد. افراد علاقه مند می توانند با انتخاب کردن استان و شغل مورد علاقه ی خود در آژانس های کاریابی مختلف پیشنهاد شغلی از کارفرما دریافت نموده و از طریق آن قادر به اخذ ویزای کاری کانادا می گردند.

لیست بهترین آژانس های استخدامی برای کار در کانادا

  1. آژانس استخدامی Hays: هایز یک شرکت بین المللی کاریابی است که بجز کانادا در 32 کشور دیگر دنیا فعالیت می کند. متقاضیان کار در کانادا در صورت داشتن مجوز قادر به دریافت پیشنهاد کار از سوی این موسسه می باشند.
  2. موسسه بین المللی درَک (Darak international): این موسسه یکی از استخدام کنندگان کار دائمی یا موقت می باشد که با شناسایی استعدادهای برتر در کانادا یا سایر کشورها، افراد را جذب می نماید. دفتر اصلی این موسسه در کانادا در شهر تورنتو واقع شده است.
  3. موسسه بین المللی کبک: وظیفه ی این موسسه مشارکت در امور اقتصادی کبک است و در راستای این هدف با شناسایی نیروهای متخصص بین المللی، آن ها را جذب ایالت کبک می نماید.
  4. آژانس استخدامی بین المللی Global Hire: افرادی که جویای کار در کانادا در زمینه های شغلی بهداشت و درمان، جوش کاری و حمل و نقل هستند می توانند از طریق این موسسه شانس پذیرش خود را امتحان کنند. لازم به ذکر است که در حال حاضر تمرکز این موسسه بیشتر بر روی نیروهای مکزیکی و فلیپینی می باشد.

برخی دیگر از این موسسات عبارتند از:

  1. موسسه Petro Staff
  2. موسسه Cowan
  3. موسسه بین المللی Renard
  4. موسسه Michael Page
  5. موسسه Hire Immigrants
  6. موسسه Diamond Personnel
  7. موسسه Outpost
  8. موسسه Alliance Online
  9. موسسه IIERC
  10. موسسه ELI
مشاغل مورد نیاز کانادا در سال 2021 کدام اند؟

مشاغل مورد نیاز کانادا در سال 2021 کدام اند؟

کانادا کشوری پهناور است که تراکم جمعیت نسبت به مساحت آن پایین می باشد و به همین دلیل نیاز به نیروی کار در این کشور به وفور احساس می شود. طبق اعلامیه ای که دولت کانادا در اواخر سال 2021 منتشر کرده، این کشور در سال های 2020، 2021 و 2022 قادر به پذیرفتن بیش از 1 میلیون و 200 هزار نفر می باشد که مطمئنا تعداد زیادی از این مهاجران برای کار در کانادا جذب این کشور خواهند شد.

پس از شیوع بیماری کرونا اکثر کشورهای درگیر، نیازمند جذب نیروهای پزشکی و پرستاری هستند. کانادا نیز از این قائده مستثنی نبوده و بدیهی است که نیروهای بهداشتی و درمانی در صدر مشاغل مورد نیاز کانادا قرار گرفته اند. این کشور به دلیل وجود تعداد زیادی از شرکت ها و موسسات معتبر و بین المللی همواره نیازمند نیروهای مدیریتی و مهندسان باتجربه می باشد. مشاغل مورد نیاز کانادا به ترتیب اهمیت عبارتند از:

  • پزشکان عمومی و متخصص
  • دستیاران پزشک و پرستاران
  • دارو سازان
  • متخصصین آزمایشگاه ها
  • دندان پزشکان
  • مدیران متخصص
  • مهندسین برق
  • مهندسین کامپیوتر و نرم افزار
  • مهندسین عمران
  • مشاغل اداری
  • تدارکات
  • نیروهای خدماتی
برای کار در کانادا از کجا باید شروع کنیم؟

برای کار در کانادا از کجا باید شروع کنیم؟

مهاجران برای یافتن کار در کانادا و به دنبال آن اخذ اقامت این کشور، باید مراحلی را طبق قوانین طی نمایند تا به هدف خود دست یابند. در ادامه به شرح این مراحل به اختصار می پردازیم.

گام اول

اولین مرحله برای هر فردی بررسی شرایط و انتخاب بهترین راه برای مهاجرت کاری است. متقاضیان در این مرحله با کسب اطلاعات در رابطه با انواع ویزاهای کاری کانادا روش مناسب خود را انتخاب نموده و بر طبق آن به دنبال شغل می گردند. کسب ویزای کاری کانادا از 2 طریق جاب آفر و سیستم اکسپرس اینتری امکان پذیر می باشد. برای اقدام از طریق جاب آفر متقاضیان باید از یک کارفرما در کشور کانادا پیشنهاد شغلی دریافت کرده و با دریافت ویزای کاری وارد کشور شوند. پس اقدام اول در این روش پیدا کردن کارفرما و توافق برای کار در کانادا می باشد.

متقاضیانی که می خواهند از طریق سیستم اکسپرس اینتری یا اسکیل ورکر اقدام نمایند نیز باید با بررسی شرایط و محاسبه ی امتیازات خود بر اساس سن، مدرک تحصیلی، مدرک زبان و سابقه کاری مرتبط با رشته تحصیلی در این سیستم ثبت نام نمایند.

گام دوم

در گام دوم باید مدارک مورد نیاز تهیه گردد. در روش جاب آفر مدارک مورد نیاز تماما بستگی به نظر کارفرما دارد. یعنی کارفرما باید تعیین کند که کارکنان باید دارای چه شرایط سنی، سطح زبان و سابقه کاری باشند. در روش اکسپرس اینتری نیز طبق آخرین اعلامیه ی دولت کانادا فرد باید دارای مدارک حداقل لیسانس، ایلتس 6.5، حداقل 3 سال سابقه کار مرتبط به همراه بیمه و سن حداکثر 40 سال باشد.

متقاضیان با ارائه ی این مدارک به کارفرمایان و یا سایت های کاریابی حداقل نیمی از راه را برای کار در کانادا طی نموده اند. پس از تایید این مدارک افراد باید به سراغ مرحله ی بعد یعنی دریافت ویزا بروند.

گام سوم

گام سوم

قدم سوم یا همان آخرین قدم برای کار در کانادا تهیه ی مدارک مورد نیاز سفارت می باشد. افراد با ارائه ی مدارک به سفارت و قانع کردن آفیسر مهاجرتی موفق به دریافت ویزای کانادا خواهند شد. این مدارک عبارتند از:

  • پاسپورت دارای اعتبار
  • پیشنهاد شغلی دریافت شده از سوی کارفرما یا شرکت کانادایی
  • اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی
  • گواهی عدم سوپیشینه و سوابق کیفری
  • 2 قطعه عکس 4*3
  • گواهی سلامت روحی و جسمانی
  • بیمه نامه
  • مدرک زبان مورد نیاز بسته به استان (انگلیسی یا فرانسوی)
  • تاییدیه استخدام نیروهای کار خارجی یا Positive Labour Market Opinion

شما می توانید با بررسی شرایط خود و با توجه به قوانین موجود برای کار در کانادا بهترین راه را برای رسیدن به هدف خود انتخاب نمایید. موسسه آریاناپارس با دارا بودن چندین سال تجربه در زمینه مهاجرت به کانادا می تواند شما را در این راه یاری نماید. برای کسب اطلاعات بیشتر و بررسی تخصصی تر شرایط خود می توانید با شماره های موسسه تماس گرفته و از راهنمایی مشاورین مجرب مجموعه ما بهره مند شوید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین پست ها